Skip to main content

Aanbod

Jij bent expert, ondernemer of professional – je hebt een visie, een droom, een expertise of een boodschap –  je voelt dat het tijd is om dit te delen met een groter publiek.

Jij bent een bewuste changemaker met een verlangen klaar voor de wereld.

Dit is voor jou.

_

-If it feels bigger then you, it probably is.-

Author coaching & Potential coaching

Jij droomt van een boek, een e-book, een cursus of misschien wel van een key-note op een podium of een eigen documentaire film. Die droom heb jij niet voor niets. Je voelt de call omdat alles aanwezig is in jou om dit werkelijkheid te laten worden.

EN wat als je nu eens echt zou gaan luisteren naar het grootste potentieel van je droom? Het grootste potentieel van jouw visie? Wat vraagt de wereld dan van jou ? Wie word jij hier gevraagd te zijn? Wat wordt jij gevraagd te doen?

Wat als het grootste potentieel van jouw idee, jou kan leiden naar het beste en meest duurzame resultaat. Een resultaat dat je misschien zelfs niet durfde dromen en je verwachten overtreft.

Het is mijn missie om jou te leiden naar dat potentieel. Om je aan te moedigen en motiveren om je stem te gebruiken, zodat jij op jouw beurt anderen kan inspireren.

Samen gaan we op ontdekking naar het potentieel van je droom en onlosmakelijk nemen we je persoonlijke potentieel daar ook in mee.  Het ene bestaat niet zonder het andere. Jij bent jouw droom! Jij bent je grootste potentieel.

En dat laat ik je heel graag zien.

Potential Coaching

You are here to explore your potential!  En ontdekken gaan we doen aan de hand van een een krachtige manifestatie methode om ideeën te transformeren in resultaten. (ontwikkeld door Alan Seale van The center for Transformational Presence)

In acht fases, door acht huizen van potentieel, gaan we aan de slag met “het grotere geheel”. Het is een beproefde techniek, geïnspireerd door oude wijsheidstradities en gaat uit van moderne wetenschappelijke inzichten.

Het is een uitnodiging om op ontdekking te gaan. Om verder te kijken dan wat je nu kan zien. Voorbij het onDENKbare.  In de POTENTIAL VIEWING sessions neem ik je daar mee naartoe. Het is een proces van co-creatie met de energie en het potentieel die via het bewustzijn beschikbaar zijn.

Wanneer jij een duidelijk zicht hebt op wat je te doen staat, dàn ga je aan de slag met je droom.

Met meer vertrouwen, daadkracht, focus, energie én synchroniciteit. Want wanneer jij hebt beslist om je focus te leggen bij je visie, beweegt de wereld mee.

Als je echt met deze methode aan de slag gaat, dan beloof ik je dat je het hoogst mogelijke zult manifesteren van je visie of project.

-Alan Seale

Author Coaching

Hier gaan we specifiek aan de slag met jouw boekdroom en ook met jou als auteur.

Author coaching is een investering die je in jezelf doet om met plezier en focus te schrijven, je boek te voltooien en het leven te creëren dat je echt wilt! Om niet zomaar een boek op de markt te brengen, maar een boek waarvoor je geboren bent.

Voor wie klaar is om het grootste potentieel aan te gaan. Jij bent klaar om te luisteren naar wie jij gevraagd wordt te zijn. Klaar voor impact en transformatie.

Vanuit mijn ervaring als schrijfster, uitgever en coach in Transformational Presence,  gaan we samen kijken naar wat van jou gevraagd wordt om in de wereld te zetten, zodat het door jou gewenste resultaat, of zelfs iets beters, zich kan ontvouwen.

De sessies worden ingevuld naargelang jouw noden en vragen:

De WHY, WHAT, HOW, WHO van je boek

Energetics van je boek en jij als toekomstige schrijver (en spreker)

bye bye Imposter syndrome

Structuur

Planning

Vormgeving

Uitgever of self-publishing

Hoe maak ik een book proposal

In groep

Liever in groep aan de slag met jouw boek?

Dat kan! De one-day BOOK CLUBDAY is er.

Op deze manier krijg je ook alle info die ik meegeef in de private book day. De CLUB vibes van de andere deelnemers krijg je er dan extra bij.  Na de masterclass kan jij deze zomer al starten aan je boek!

PILOT Club day : 24 juni – 10-17u 

 

Deze dag is een pilot en krijg je dan ook aan een pilot prijs:

369€ excl BTW   (standaard prijs is 536€ excl. BTW)

(incl lunch, handouts van de cursus)

Zakelijke klanten excl BTW – Particulieren incl BTW

Vraag hieronder je kennismakingscall aan of boek dadelijk je private sessie.

Ik kijk er naar uit om met jou en je potentieel aan de slag te gaan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vanuit mijn eigen ervaringen neem ik jullie mee op expeditie naar je potentieel. En die ervaring zit op verschillende lagen:

  • Meer dan 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld in sales- en marketing.
  • Founder van House of sea Publishing
  • Auteur van het boek Soulpedition
  • Nationale en internationale netwerken.
  • Opleiding “Transformational Presence in Coaching” &  “Transformational presence in Leadership” van Alan Seale.
  • En last but not least: een rock’n roll mindset. Een visie waarin alles mogelijk is, waar ik met jou durf kijken voorbij het lineaire.

Wat klanten zeggen over mijn Mentorschap.

Myrthe – Arbeidspsychologe en Relaxatie therapeut.

Ik zeg met trots dat Silvie een mentor is voor mij: ik ben iemand die diep nadenkt en reflecteert, en toch weet Silvie die punten te vinden die ik nog niet helemaal helder had. Mijn uitdaging was om mijn eigenheid onder woorden te brengen, maar Silvie bracht me zoveel meer. Ze bracht dingen in mijn persoonlijkheid en bedrijf naar boven waar ik me nog niet 100% van bewust was, waardoor ik nu duidelijker zie welk pad bij me past en hoe ik dat aan de buitenwereld kan tonen.

 

Liesbet – Mentor & Leadership Consultant

Silvie heeft een heel eerlijke, natuurlijke, no-nonsense aanpak. Haar oprechtheid zorgt voor een veilige en vertrouwelijke sfeer zonder  taboes. Dit maakte het mogelijk om vanuit een diepgaande verbinding snel naar de kern te gaan. 
Dankzij Silvie’s begeleiding heb ik terug contact kunnen maken met mijn gevoel en intuïtie. Dit was enorm bevrijdend en helpt me dagelijks om keuzes te maken in lijn met wie ik ben. 
De aanpak van Silvie is niet ‘oplossingsgericht’ maar ‘potentieel-gericht’. En ja, ‘That is where the magic happens’: er ontstaan mogelijkheden die je van tevoren niet kan bedenken. #dankbaar

FAQ

Voor wie

Jij bent een expert, professional, ondernemer, changemaker of visionair. Dit partnership werkt het best wanneer je al weet wat je droom is, maar nog niet tot de uitwerking bent gekomen. Het verlangen sluimert al een tijdje en toch is het nog niet helemaal duidelijk.

Mijn specifieke expertise ligt op het geschreven en gesproken woord, maar het kan evengoed zijn dat jij je boodschap in een documentaire, een cursus of een andere vorm wil gieten. Welke manier dan ook, het is jouw droom om een boodschap naar buiten te brengen. Om een verschil te maken met jouw verhaal. To rock the world!

Voor wie niet

Dit is geen schrijf coaching of stem coaching.

In de sessies gaan we echt kijken naar het grote potentieel van jouw droom. Dit is de fase vóór je start met de uitvoering. Hier hoef je nog niet te schrijven, plannen, organiseren of uitvoeren.

Pas wanneer dat potentieel duidelijk is, ga je aan de slag.

Wil je echter hulp bij de uitvoering en heb je verdere coaching nodig voor het schrijven, spreken of filmen,… dan verwijs ik je graag door naar mijn partners.

Een sessie met één van deze partners is trouwens inbegrepen in het 1/1 traject.