Skip to main content

SOULt Mentorships

Een not-so-ordinary Mentorship om vanuit SOUL, échte TRANSFORMATIE te creëren in je leven en je business. Van High level naar High Value.

Voor high level professionals die vanuit hun ware potentieel willen leven en ondernemen.

Jij komt niet naar mij vanuit een nood. Maar vanuit een wil, een desire, een verlangen om dieper te gaan. Dieper in je Soul, je visie, je toekomst, je bedrijf, jezelf.

Jij ziet in mij iets dat ook in jou zit.  En ik zie bij jou iets dat ook in mij zit. That’s how this works.

Ik ben hier om samen met jou je bezieling te activeren. Jij weet wanneer je er klaar voor bent. Jij wil naar een next level, in je leven, je business, of allebei. En je wil dat op jouw manier. Vanuit een verlangen, niet omdat het van je verwacht wordt. Verwachtingen komen vanuit angst. Jij wil leven en creëren vanuit een “F*ck YES” !

Het gaat erom wat jij in de wereld mag zetten. Wij hebben ook jouw missie nodig.

Ik weet dat wanneer jij met mij wil werken, dat jij dezelfde visie hebt. Je wil impact, je wil verandering, je wil vrijheid.  JE WIL LEVEN. En je wil vooral werken en ondernemen in lijn met je SOUL.  Met wie jij bent. En dat is where the magic happens. Wanneer jij gaat leiden vanuit SOUL alignement, shift alles mee. Met als resultaat: meer groei, impact en avontuur. Een duidelijke SOUL branding voor je business en een Lust for life!

En waarom is dit een “not-so-ordinary”-Mentorship?  Wanneer ik met jou uit een vliegtuig moet springen om je dichter bij jezelf te brengen, dan doe ik dat. Whatever we feel, can happen!

Ben jij klaar om te luisteren naar je SOUL ?

Vraag dan hier je gratis discovery call aan voor het 1:1 Mentorship

Waarom kiezen voor mijn mentorschap?

Ik weet als geen ander wat de impact in je leven kan zijn wanneer je uit je hoofd komt en naar je hart reist.  Het heeft mijn hele leven verandert op een manier die ik nooit had kunnen voorspellen of dromen.

Avontuurlijk leven is moedig kiezen voor je eigen pad. Je zielsmissie.  Het is je bewust zijn van je ego. Het is kijken met je IQ, voelen met je EQ en kiezen met je SQ, je soul intelligence. SOULt-leadership begint bij self-leadership.

Wanneer je in contact staat met je soul en al je intelligenties, je mind, body & heart, krijg je nieuwe inzichten. Vanuit self leadership ben je trouw aan je innerlijke stem en luister je naar je intuïtie.

Het feit dat je dit nu leest is geen toeval.  Jij bent op het pad van je ziel. SOULt leadership gaat verder dan enkel jouw purpose en jouw Soul. Je leert kijken naar het grote verhaal. Naar wat en wie je gevraagd wordt te zijn. Je laat situaties en mogelijkheden tot je spreken. Een echte Soult leader of avonturier gaat voor impact in zijn/haar leven én de wereld, voor Transformatie!

( vandaar de “t” in Soult)

De transformatie begint altijd eerst bij jezelf.

Ready to ROCK ?

“True visionary leadership develops inside the heart, not the brain. And it is there for each of us to grasp …

we simply need the awareness of how to access it.”

Vanuit mijn eigen ervaringen neem ik je mee op jouw expeditie. En die ervaring zit op verschillende vlakken: 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld in sales- en marketing, een stevige identiteitscrisis/midlife crisis die ik ombouwde naar mijn nieuwe leven als ondernemer, mijn relatie met mijn man die, laten we zeggen, erg uitdagend was en die we in alle openheid terug hebben laten ontplooien. Maar ook mijn rol als moeder, als ondernemer, als vrouw spelen mee.

Ik ben niet de mentor die zegt wat je moet doen. Ik reik je geen oplossingen aan. Maar ik wandel wel naast jou. Ik zorg ervoor dat jij alles wat in je zit kan ontdekken, zien.  Je full potential! Want alles zit in jezelf. Je kan dit traject instappen met een bepaalde vraag en intentie, en het kan ook zijn dat we uiteindelijk toch iets vastpakken dat je niet verwacht had.

Ik VOEL veel. Krijg soms dingen door. En dat deel ik allemaal met jou. De magic krijg je er gratis bij.

Daarnaast volg ik zelf nog een opleiding die een grote meerwaarde zal betekenen in de private mentorships en dat is Transformational Presence Leadership. Dus als je inschrijft voor het najaar, neem ik ook dadelijk de nieuwe tools mee in onze coachings.

Transformational Presence maakt snel duidelijk wat er werkelijk gaande is, en biedt ruimte om dingen te laten ontstaan in plaats van ze af te dwingen. Met behulp van deze coachings kan je direct in verbinding komen staan met wie je werkelijk bent. Gebruikers van de Transformational Presence filosofie leren anders kijken, maken andere keuzes, laten zich anders zien in de wereld  en bereiken daardoor andere -niet verwachte- resultaten.

En dat is dus weer de ‘t” in SOULt. Transformatie.

In dit hele traject staan jij en je SOUL centraal. We gaan naar de kern duiken van wat jij echt wil en wie jij echt bent. Als ondernemer is dat een basis die je legt voor je branding, je bedrijf en de missie en visie daarin.

Zeker wanneer jij een ondernemer bent in dienstverlenende sector. Jij bent je bedrijf. En hoe unieker jij kan je uitdrukken, hoe unieker je bedrijf.

Business coaching, op SOUL level.

Ben jij aan het wachten, twijfelen om je échte leven te starten ?  Je leven waarvoor je hier bent?

Jouw tweede leven begint wanneer je rebelleert tegen de limieten die je jezelf oplegt.  Jij hebt de kracht om een leven te leiden vanuit je volledige potentieel.

Wat klanten zeggen over mijn Mentorschap.

Myrthe – Arbeidspsychologe en Relaxatie therapeut.

Ik zeg met trots dat Silvie een mentor is voor mij: ik ben iemand die diep nadenkt en reflecteert, en toch weet Silvie die punten te vinden die ik nog niet helemaal helder had. Mijn uitdaging was om mijn eigenheid onder woorden te brengen, maar Silvie bracht me zoveel meer. Ze bracht dingen in mijn persoonlijkheid en bedrijf naar boven waar ik me nog niet 100% van bewust was, waardoor ik nu duidelijker zie welk pad bij me past en hoe ik dat aan de buitenwereld kan tonen.

 

Liesbet – In transitie van higl level manager in Pharma naar Excellence Coaching

Silvie heeft een heel eerlijke, natuurlijke, no-nonsense aanpak. Haar oprechtheid zorgt voor een veilige en vertrouwelijke sfeer zonder  taboes. Dit maakte het mogelijk om vanuit een diepgaande verbinding snel naar de kern te gaan. 
Dankzij Silvie’s begeleiding heb ik terug contact kunnen maken met mijn gevoel en intuïtie. Dit was enorm bevrijdend en helpt me dagelijks om keuzes te maken in lijn met wie ik ben. 
De aanpak van Silvie is niet ‘oplossingsgericht’ maar ‘potentieel-gericht’. En ja, ‘That is where the magic happens’: er ontstaan mogelijkheden die je van tevoren niet kan bedenken. #dankbaar

 

Als jij klaar bent, sta ik ook naast jou om je grootste potentieel te ontdekken.

Vraag hier je vrijblijvende kennismakingsgesprek aan of contacteer me hieronder ivm het traject.

De plaatsten voor 1/1  zijn beperkt, dus aarzel zeker niet om me te bellen of mailen met je vragen.

FAQ

VOOR WIE

Jij bent klaar om je rock en roll hart te omarmen. Waardegericht, gedreven door vrijheid en visie, met een missie om te transformeren in je beste SELF, rebels. Vanuit een radicaal vertrouwen.

Value based   Purpose driven   Transformational    Rebellious

Jij bent klaar voor verandering. Persoonlijke ontwikkeling schrikt je niet af en je hebt waarschijnlijk al een heel parcours achter de rug. Loopbaancoaching, burn-out coaching, high level opleidingen,… en toch mist er nog iets. Toch gaat het niet diep genoeg.

Want jij voelt dat er nog iets anders is. Een leven waar je van droomt. Een hoofd zonder ruis. Een job of business in lijn met wie jij Echt bent. Je voelt je potentieel sluimeren onder de golven.

VOOR WIE NIET.

Dit is geen vervanging voor therapie. Ik zal je bij twijfel altijd doorsturen naar een professionele hulpverlener.

Wat wel kan is een combinatie van therapie bij een professionele begeleider én mijn mentorship.

Dit is ook geen coaching waarbij ik je hand zal vasthouden. Ik bied je geen standaard stappenplannen en vaste templates. We gaan waar je soul jou naartoe beweegt.

HOE & WAT

-Voorbereidende mail met vragen.

-Kick-off met breakfast/lunch in Terhills Beach Resort.

-1 deep zoomcall/afspraak per maand. (90min)

–> soul talks /visualisaties / Transformational Presence coaching/

-Tijdens de week is er support via text of voice berichten in Voxer.

-One day retreat op jouw maat (dat kan gaan van Wellness..tot valschermspringen, whatever I feel you need.)

 

De live afspraken gaan door in de buurt van Lummen of op verplaatsing.

INVESTERING

Een SOULt traject volgen is een investering in jezelf, je leiderschap en je business. Doordat jij gaat leven en ondernemen vanuit wie je echt bent, shift alles mee.

De investering bedraagt momenteel  777€/maand. We starten steeds met een minimum van 6 maanden. Jij kiest hoe intensief je wil samenwerken. Het traject kan ook in 3 maanden waarbij we de intensiteit verhogen.

Deze factuur kan volledig ingebracht worden als beroepskost of kan betaald worden door je werkgever.

MENTOR

Over mijn visie op Mentorship.

Een mentor is een persoon die, op basis van eigen kennis en ervaring, een andere persoon adviseert en begeleidt. Het woord mentor komt uit de Griekse mythologie. De oude, wijze man uit het verhaal van Homerus voorzag Telemachos van raad. Hij adviseerde hem en leidde hem door de vele gevaren die hij tegenkwam. De oude, wijze man heette Mentor.

Het woord mentor heeft naar aanleiding van deze mythe de betekenis gekregen van vriend, vertrouweling en adviseur.

Ik ben geen oude, wijze man, maar ik ben wel een vrouw die spreekt met 47 jaar ervaring. En ik wéét dat er een ander leven is buiten onze ratio. Een leven vol avontuur en vrijheid.

Ik sta naast jou als Transformational Presence coach, mentor, ervaringsdeskundige en channel.

Maar ook als mens en vriendin.

Ik ben geen professionele hulpverlener of therapeut. Mijn programma’s zijn ook geen vervanging hiervoor. Bij twijfel of indien nodig zal ik je steeds doorverwijzen naar professionele begeleiding. Ik begeleid jou als mentor vanuit mijn eigen ervaring en bijkomende opleidingen.

Als jij klaar bent, sta ik hier voor je klaar.