Skip to main content

Explore

You are here to explore

Wat je ook meeneemt uit mijn boeken, gesprekken, talks of workshops… ik wil dat je weet dat ook jij op Soulpedition kan! Of het nu in je persoonlijke leven is, je professionele uitdagingen of in je droom om zelf ook een boek te schrijven. Want als ik het kon, kan jij het ook.

You got this!

Mijn boek

Ik ben ervan overtuigd dat ik hier ben om te leren, experimenteren, ontdekken… om het daarna weer door te geven aan jou.  Door middel van boeken, talks of workshops.  De makkelijkste manier om dus te weten te komen wie ik ben en wat ik geleerd heb, is via mijn boek(en). Voorlopig één boek, maar ik ben volop bezig met het tweede.

Het hele proces van schrijven heeft mijn leven veranderd. Wanneer ik schrijf, heb ik tijd om alles te laten stromen dat er wil stromen. En dat voelt soms groter dan mezelf. En de boodschap die wil doorkomen, die kan jij dan rustig lezen, op jouw tempo, waar je maar wil.

Het boek is dus een goede eerste stap om je onder te dompelen in mijn energie.

Private mentoring

Jij bent klaar voor jouw soulpedition.

Klaar om op ontdekking te gaan naar jouw meest avontuurlijke leven of misschien wil jij wel je eigen boek schrijven zoals ik deed. Of allebei.

Wanneer jij klaar bent om die innerlijke oceaan in te duiken, dan surf ik verder met je mee. Want die missie van jou, wat het ook is, verdient het om in de wereld gezet te worden. Sterker nog: de wereld heeft jouw boodschap, expertise of missie nodig!

Dit is een uitnodiging om op ontdekking te gaan. Om verder te kijken dan wat je nu kan zien. Voorbij het onDENKbare. Wat als jij zou gaan luisteren naar je grootste potentieel? Naar wat je ziel je wil vertellen?

Ik ben hier om naast jou te wandelen. ( of surfen, duiken,…)  Om je te laten zien dat alles mogelijk is en om je het gevoel te geven en te laten zien dat het mogelijk is voor jou!

EVENTS/WORKSHOPS

Droom je ervan om zelf je soulpedition boek te schrijven? Om je verhaal, expertise of kennis te delen met een groter publiek?  Ik ken het gevoel! En ik ben ervan overtuigd dat wanneer je een droom hebt, dat die droom er niet voor niets is. De impact die het in je leven kan hebben én de impact op anderen is groter dan je kan overzien. Heb jij die droom, maar zit je nog met vragen:

“Ik wil een boek schrijven, maar iets houdt me tegen om het te doen.”

“Ik voel me overweldigd door het idee om een boek te schrijven en te publiceren en dus begin ik er niet aan.”

“Ik ben geen professionele schrijver. Wie ben ik om een BOEK te schrijven? Wie zit er op te wachten?”

Dan zijn de Book Club day workshops een ideale start.

Onderstaande knop stuurt je door naar de website van mijn uitgeverij waar de workshop door georganiseerd wordt.

ONLINE COURSES

Coming soon!

De book club day wordt in een digitaal jasje gestoken, zodat jij je schrijversdroom anywhere & anytime kan waarmaken.

Ben jij benieuwd welke transformatie er in jouw leven mogelijk is? Of heb je specifieke vragen?

Boek dan hier je vrijblijvende, gratis kennismakingscall in mijn agenda.

Tijdens een 30 minuten (virtual) coffeedate, luister ik graag naar jou en kijken we ook dadelijk hoe ik jou kan helpen.