Skip to main content

Over mij

Van corporate burned-out naar missie en avontuur. Vanuit de stilte van een burn-out, na een stevige midlife crisis, ontdekte ik 5 stappen van een innerlijke expeditie, naar een authentieker en avontuurlijker leven. Het bracht me op een pad dat ik in geen enkele toekomstvisie van mezelf zou hebben terug gevonden.

Ik reisde naar Noorwegen, waar ik een Noorse avonturierster ontmoette, die de muze van mijn verhaal zou worden. In 2020 schreef ik het boek SOULPEDITION. Een verhaal over de expeditie naar mezelf. Van een identiteitszoektocht naar een adventure mindset. Het is een herkenbaar verhaal dat anderen motiveert en activeert om ook hun hart en dromen te volgen.

Om het boek uit te geven, richtte ik een uitgeverij op: House of sea Publishing

Ik merkte wat een shift het voor me betekende toen ik besloot om mijn nieuwsgierigheid en hart te volgen. Ik ging van gouden kooi naar ondernemerschap en voelde me voor het eerst in m’n leven écht vrij.

Ik besloot me voor 100% te focussen op mijn visie. Geen compromissen. Wel RADICAL TRUST in wat mocht en mag komen.

Dus ik blijf schrijven, want dat is hoe mijn ziel communiceert. En ik blijf anderen motiveren en inspireren om een leven te creëren dat in lijn ligt met hun zielsmissie.

Want dat is de enige manier waarop we op grote schaal verandering kunnen creëren.

“In life, you have to keep doing what you believe.

You have to ask yourself, do you really want this from your heart?

Is it for self-glory, or is it for something bigger ?

Sometimes, the ideas that you come up with, will seem impossible for the rest of the world,

But that doesn’t mean it’s impossible for you.

And if you can inspire 1 or 2 people along the way, then you can inspire the world.”

Nirmal Purja – 14 Peaks

AANBOD

BOEK

Hier begon mijn innerlijke expeditie. Een herkenbaar verhaal voor iedereen die wel eens door een identiteitscrisis of burn-out ging.  Een boek dat je inspireert om je hart te volgen en dat je innerlijke avontuur activeert.

Het boek kan je kopen via mijn eigen uitgeverij House of sea en dan signeer ik het met veel plezier voor je.

www.houseofsea.eu

EVENTS/WORKSHOPS

Voor groepen en bedrijven.

BOOK CLUB DAYS Alles wat je nodig hebt om te starten met jouw non-fictie boek.

MASTERCLASSES – Voor bedrijven en organisaties – Waarom jij als business owner, coach, creatieve professional, startende ondernemer, … een boek zou moeten schrijven.

ONLINE COURSES – coming soon

Ik inspireer heel graag anderen om ook hun boodschap in de wereld te zetten. Het is een pleidooi om te luisteren naar wat er wil gebeuren. Naar de bigger picture. Iedereen heeft de de kracht om anderen te inspireren vanuit hun eigen verhaal.

LET’S CREATE A SEA CHANGE TOGETHER!

MENTORING

Private mentoring 

Your Soulpedition – Op avontuur naar jouw soul mission

Spread your Soulpedition – Verspreid je missie en creëer impact

In een 1/1 private traject neem ik je heel graag mee naar je hart en uit je hoofd. Want ik weet dat daar alle antwoorden zitten.

En dat weet jij ook. Want je hebt ze nog niet gevonden in dat prachtige, rationele hoofd van je. Ben there, done that, did not find it there.

Jij bent klaar om te investeren in jezelf. Jij wil meer duidelijkheid en vertrouwen in je volgende stap. en je wil vooral een leven gaan leiden dat je echt gelukkig maakt. Waarin vervulling, tijd en bewustZIJN de normaalste zaak van de wereld worden.

Ben je al op het pad van je missie en ben je klaar om de volgende stap te zetten om het met de wereld te delen? Met een boek of talk? Dan begeleid ik jou graag naar het grootste potentieel daarvan. Zodat jouw boodschap, expertise of visie, een sea change kan creëren in de wereld.

Mijn favoriete quote:

 I’ll miss the sea, but a person needs new experiences. They jar something deep inside, allowing him to grow. Without change something sleeps inside us, and seldom awakens. The sleeper must awaken.

Dune – Duke Leto Atreides

Life is rock’n roll  – just as long as you follow the sound of your soul.
Silvie Mateljan