Skip to main content

Over mij

Van corporate burned-out naar missie en avontuur. Vanuit de stilte van een burn-out, na een stevige midlife crisis, ontdekte ik vanuit de notes uit mijn dagboek, de 5 stappen van een innerlijke expeditie, naar een authentieker en avontuurlijker leven. Het bracht me op een pad dat ik in geen enkele toekomstvisie van mezelf zou hebben terug gevonden.

Ik reisde naar Noorwegen, waar ik een Noorse avonturierster ontmoette, die de muze van mijn verhaal zou worden. In 2020 schreef ik het boek SOULPEDITION. Een verhaal over de expeditie naar mezelf. Van een identiteitszoektocht naar een adventure mindset. Het is een herkenbaar verhaal dat anderen motiveert en activeert om ook hun hart en dromen te volgen.

Om het boek uit te geven, richtte ik een uitgeverij op, House of sea Publishing & media.

Ik merkte wat een shift het voor me betekende toen ik besloot om mijn nieuwsgierigheid en hart te volgen. Ik ging van gouden kooi naar ondernemerschap en voelde me voor het eerst in m’n leven écht vrij. Uiteindelijk ervaarde ik dat boeken uitgeven me niet echt gelukkig maakte. Maar schrijven, dat wel. Of het nu een boek is, of mijn dagelijkse notes in mijn journal.

Ik besloot me voor 100% te focussen op mijn visie. Geen compromissen. Wel RADICAL TRUST in wat mocht en mag komen.

Dus ik blijf schrijven, want dat is hoe mijn ziel communiceert. En ik blijf anderen motiveren en inspireren om een leven te creëren dat in lijn ligt met hun zielsmissie. Want dat is de enige manier waarop we op grote schaal verandering kunnen creëren.

En via schrijven zetten we de deur van het potentieel wagenwijd open. Dat is wat ik je wil laten zien.

“In life, you have to keep doing what you believe.

You have to ask yourself, do you really want this from your heart?

Is it for self-glory, or is it for something bigger ?

Sometimes, the ideas that you come up with, will seem impossible for the rest of the world,

But that doesn’t mean it’s impossible for you.

And if you can inspire 1 or 2 people along the way, then you can inspire the world.”

Nirmal Purja – 14 Peaks

Mijn favoriete quote:

 I’ll miss the sea, but a person needs new experiences. They jar something deep inside, allowing him to grow. Without change something sleeps inside us, and seldom awakens. The sleeper must awaken.

Dune – Duke Leto Atreides