Skip to main content

Over mij

Van corporate burned-out naar missie en avontuur. Vanuit de stilte van een burn-out, na een stevige midlife crisis, ontdekte ik 5 stappen van een innerlijke expeditie, naar een authentieker en avontuurlijker leven. Het bracht me op een pad dat ik in geen enkele toekomstvisie van mezelf zou hebben terug gevonden. Ik reisde naar Noorwegen, waar ik een Noorse avonturierster ontmoette, die de muze van mijn verhaal zou worden. In 2020 schreef ik het boek SOULPEDITION. Een verhaal over de expeditie naar mezelf. Van een identiteitszoektocht naar een adventure mindset. Het is een herkenbaar verhaal dat anderen motiveert en activeert om ook hun hart en dromen te volgen.

Om het boek uit te geven, richtte ik een uitgeverij op: House of sea Publishing. De eerste uitgeverij voor de innerlijke avonturier.

Ik merkte wat een shift het voor me betekende toen ik besloot om mijn nieuwsgierigheid en hart te volgen. Ik ging van gouden kooi naar ondernemerschap en voelde me voor het eerst in m’n leven écht vrij.

Maar de diepere transformatie kwam pas wanneer ik begon met mijn coachingopleiding in Transformational Presence (Alan Seale). De opleiding die woorden en tools gaf aan wat ik al langer voelde.

Ik ontdekte dat er een groter potentieel is waarmee we in co-creatie kunnen gaan. Het was zodanig transformatief voor mij en mijn business, dat ik mij hier meer op wilde toeleggen. Ik leerde dat ik naast mijn missie om anderen te inspireren hun meest avontuurlijke leven te leiden, een missie heb die groter blijkt te zijn dan mezelf. En dat is (naast nieuwe boeken schrijven) anderen inspireren en begeleiden om ook hun belangrijke verhaal, boodschap of expertise in de wereld te zetten. Om hun stem te laten horen. Om die dromen te helpen manifesteren.

Ik besloot me voor 100% te focussen op mijn visie. Geen compromissen. Wel RADICAL TRUST in wat mocht komen.

I help you to LEAD yourself & ROCK the world! Want jij hebt de power om een verschil te maken!

 

AANBOD

Mijn boek

Hier begon mijn innerlijke expeditie. Een herkenbaar verhaal voor iedereen die wel eens door een identiteitscrisis of burn-out ging.  Een boek dat je inspireert om je hart te volgen en dat je innerlijke avontuur activeert.

Het boek kan je kopen via mijn eigen uitgeverij House of sea en dan signeer ik het met veel plezier voor je of koop bij AS Adventure, Bever (NL) , Standaard boekhandel online en Bol.

www.houseofsea.eu

Talks

Voor groepen en bedrijven.

 

Ik spreek vol passie en rock ’n roll over mijn persoonlijke expeditie, mijn SOULPEDTION. Deze talk is gebaseerd op het boek.

Daarnaast inspireer ik heel graag anderen om ook hun boodschap in de wereld te zetten. Het is een pleidooi om te luisteren naar wat er wil gebeuren. Naar de bigger picture. Iedereen heeft de de kracht om anderen te inspireren vanuit hun eigen verhaal.

Klaar om je publiek of personeel te laten inspireren?

House of Potential

Graag persoonlijk met me aan de slag? 

Het potentieel van jouw droom:

Als POTENTIAL mentor neem ik je graag mee naar het grootste potentieel van jouw boek, jouw talk, jouw boodschap. Jij hebt deze droom voor een reden, dus jij hebt ook de power om dit in de wereld te zetten.

Ik neem je mee in de kennis die ik onderweg heb mogen opdoen bij het creëren van mijn boek en ik neem je mee in het potentieel van jouw verhaal. Wat zit er in jou dat de wereld mag horen, lezen, zien? En hoe draagt dit bij aan jouw grotere missie?

“In life, you have to keep doing what you believe.

You have to ask yourself, do you really want this from your heart?

Is it for self-glory, or is it for something bigger ?

Sometimes, the ideas that you come up with, will seem impossible for the rest of the world,

But that doesn’t mean it’s impossible for you.

And if you can inspire 1 or 2 people along the way, then you can inspire the world.”

Nirmal Purja – 14 Peaks

Rock en Roll baby !