Skip to main content

Private mentoring

Voor wie klaar is om te gaan ontdekken!

Jij bent klaar om te luisteren naar wie jij gevraagd wordt te zijn.

Je wil op ontdekking naar jouw missie in dit leven of je wil een boek schrijven dat helemaal in lijn is met wie jij bent en de impact die je wil creëren. Of allebei.

Wanneer jij surft op die golven van je soulpedition, dan surf ik verder met je mee. Want die missie van jou verdient het om in de wereld gezet te worden. Sterker nog: de wereld heeft jouw boodschap, expertise of missie nodig!

Dit is een uitnodiging om op ontdekking te gaan. Om verder te kijken dan wat je nu kan zien. Voorbij het onDENKbare. Wat als jij zou gaan luisteren naar je grootste potentieel? Naar wat je ziel je wil vertellen?

  • Wat vraagt de wereld dan van jou ?
  • Wie word jij hier gevraagd te zijn?
  • Wat wordt jij gevraagd te doen?

Wat als het antwoord je kan leiden naar wat je misschien zelfs niet durfde dromen en je verwachten overtreft.

Het is mijn missie om je aan te moedigen en motiveren om je stem en je innerlijke vuur te ontdekken en gebruiken, zodat jij op jouw beurt anderen kan inspireren.

Let's create a SEA CHANGE

sea change is een diepgaande of opmerkelijke transformatie,
een radicale verandering van richting in houding en doelen, die vaak een grotere beweging in gang zet.

(soms ook een verandering teweeggebracht door de zee)

Ik geloof en weet dat elke verandering, hoe groot of klein, een impact heeft op het grotere geheel. Zelfs wanneer je dat nu nog niet kan zien. Wanneer wij samen een transformatie creeren in jouw leven en/of business, dan heb jij ook een positieve impact op het grotere geheel. En daar doe ik het voor.

YOUR SOULPEDITION

Op avontuur naar jouw Soul Mission

Jij bent klaar om te investeren in jezelf. Jij wil meer duidelijkheid en vertrouwen in de volgende stappen die je mag gaan nemen. Find your soulpedition is de eerste stap naar jouw meest avontuurlijke leven en business.

Potential coaching dmv Transformational Presence.

#personal seachange

SHARE YOUR MISSION

Schrijf je eigen Soulpedition

Ben je al op het pad van je missie en ben je klaar om de volgende stap te zetten om het met de wereld te delen? Met een boek? Dan begeleid ik jou graag naar het grootste potentieel daarvan. Zodat jouw boodschap, expertise of visie, een sea change kan creëren in de wereld.

Author empowerment & guidance – Workshops

#Impact seachange

Ben jij benieuwd welke transformatie er in jouw leven mogelijk is?

Boek dan hier je vrijblijvende, gratis kennismakingscall in mijn agenda.

Tijdens een 30 minuten (virtual) coffeedate, luister ik graag naar jou en kijken we ook dadelijk naar wat de coaching jou kan opleveren.

Vanuit mijn eigen ervaringen neem ik jullie mee op expeditie naar je potentieel. En die ervaring zit op verschillende lagen:

  • Meer dan 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld in sales- en marketing.
  • Founder van House of sea Publishing
  • Auteur van het boek Soulpedition
  • Nationale en internationale netwerken.
  • Opleiding “Transformational Presence in Coaching” &  “Transformational presence in Leadership” van Alan Seale.
  • En last but not least: een rock’n roll mindset. Een visie waarin alles mogelijk is, waar ik met jou durf kijken voorbij het lineaire.

Wat klanten zeggen over mijn Mentorschap.

Myrthe – Arbeidspsychologe en Relaxatie therapeut.

Ik zeg met trots dat Silvie een mentor is voor mij: ik ben iemand die diep nadenkt en reflecteert, en toch weet Silvie die punten te vinden die ik nog niet helemaal helder had. Mijn uitdaging was om mijn eigenheid onder woorden te brengen, maar Silvie bracht me zoveel meer. Ze bracht dingen in mijn persoonlijkheid en bedrijf naar boven waar ik me nog niet 100% van bewust was, waardoor ik nu duidelijker zie welk pad bij me past en hoe ik dat aan de buitenwereld kan tonen.

 

Liesbet – Mentor & Leadership Consultant

Silvie heeft een heel eerlijke, natuurlijke, no-nonsense aanpak. Haar oprechtheid zorgt voor een veilige en vertrouwelijke sfeer zonder  taboes. Dit maakte het mogelijk om vanuit een diepgaande verbinding snel naar de kern te gaan. 
Dankzij Silvie’s begeleiding heb ik terug contact kunnen maken met mijn gevoel en intuïtie. Dit was enorm bevrijdend en helpt me dagelijks om keuzes te maken in lijn met wie ik ben. 
De aanpak van Silvie is niet ‘oplossingsgericht’ maar ‘potentieel-gericht’. En ja, ‘That is where the magic happens’: er ontstaan mogelijkheden die je van tevoren niet kan bedenken. #dankbaar