Skip to main content

Van burn-out naar Rock en roll

The Rebel Yell Class

Van high level burned-out naar high value leven en ondernemen.

Klaar voor je Rebel yell ?

VERTROUW je burn-out ( ook bore en stressed-out). Je burn-out is je wake-up call baby!  En deze call wil je aannemen, geloof me. Want ik heb ook gezeten waar jij nu zit en ik weet wat er aan de andere kant is.

Zit jij ook gevangen in een high level carrière en leven en schreeuwt je lichaam en hart dat het niet meer klopt? Dan ben je klaar voor je high VALUE leven.

In deze class gaan we kijken wat je burn-out je wil vertellen en hoe je het kan omvormen naar een leven vol innerlijke Rock en roll.

In 2018 belandde ik zelf in een burn-out nadat ik emotioneel volledig uitgeput was door een stevige midlife crisis, relatieproblemen en een job waarin ik gevangen zat in een grote, shiny gouden kooi. En ik had het niet zien aankomen! Want dit kon mij nooit overkomen! Ik had het toch allemaal mooi voor elkaar. Dacht ik.  Maar toch gebeurde exact dat. De ophoping van stresslevels in mijn lichaam  was zo hoog en zo langdurig dat ik zelfs niet meer doorhad dat mijn lichaam signalen gaf. Ik zat in een high level carrière waarin ik geen enkele vervulling voelde en toch bleef ik gaan. Ik  zocht sensatie en spanning buiten mezelf en ik had het niet door. Lang leve escapisme. En toen kwam er de stilte. En het is het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven!

(In mijn boek kan je het hele proces lezen en vooral wat het me gebracht heeft. )

Het verbaasde me ondertussen hoeveel mensen rondom mij bleven uitvallen door een burn-out. En eigenlijk verbaasde het me ook niet. We leven in een tijd waarin grote transformaties plaatsvinden. Bewustwording is niet langer een woord voor hippies. Het is een fase in ons menselijk bestaan.

Vanuit mijn soulpedition kon ik nu ook anderen inspireren. Ik bleef vragen krijgen over hoe ik dit gedaan had. Hoe ik nu zo anders in het leven stond. Waar ik de moed of de kracht haalde.

Ik wéét dat er een ander leven is na een identiteitscrisis of burn-out. En voor mij was dat een leven vér buiten mijn eigen verwachtingen. Ik ging van high level werknemerschap naar een high value leven én ondernemen.

En ik wéét dat dat voor jou ook mogelijk is.

Dus, ben jij klaar voor de Rebel yell van je ziel ?

Van burn-out naar Rock’ n Roll

In deze class gaan we de weg vrijmaken naar jouw Rebel state of being!

Je leert :

Dat je burn- of bore-out je iets wil vertellen

De 5 Stappen om met dàt vuur je soul’s mission on fire te zetten.

STOP – waarom stoppen het beste is dat je kan doen en geloof het of niet, hier begint jouw Rebel yell.

VOEL – hoe je uit je hoofd naar je hart gaat– hoe je kan leven naar je échte waarden

LAAT LOS – hoe ons ego en onze angsten ons tegenhouden om ons mooiste leven te leiden

FOCUS – hoe je je kan focussen op wat wel werkt en waarom het écht ok is als je niet weet waar dit heen leidt.

VERTROUW – hoe je kan gaan staan in Radical trust!

Deze class zal veel herkenning oproepen en je motiveren om zelf aan de slag te gaan met de 5 stappen. Het leert je verder te kijken dan je omstandigheden en je gaat terug naar huis met een nieuw gevoel van avontuur, klaar voor je eigen expeditie.

Voor wie?

Jij bent gewoon van te werken en leven vanuit je hoofd en je ratio. Carrière is je middle name en stress is gewoon een goede motivator. Je staat sterk in je mannelijke kracht, als man én als vrouw, en” if life gives you lemons, you make lemonade”. Want dat is wat jij doet. Alles kan gefixed worden.

Tot je voelt dat dat niet meer werkt. Dit werkt NIET meer. Je beseft dat je geen passie meer voelt, voor je werk, je relatie, je leven. Waar is dat avontuur? De vrijheid? De hartstocht? De voldoening?

Je bent gewoon mij, 5 jaar geleden 😉

Klaar om alles toe te laten wat voor jou bedoeld is?

De masterclass werd gegeven op 23/9/22 en kan nu ook in replay bekeken worden.

Bekijk hier de replay of luister hieronder naar de audio.

 

Voel je na deze class (of misschien nu al)  dat je meer wil ? Dat je klaar bent voor een high value leven?

Meer vervulling, hartstocht, lust for life, impact en transformatie? Van burned-out naar een hart in vuur en vlam? (ok, klinkt cheesy, maar who cares, right?!)

Dan kan je je hier aanmelden voor het 1:1 High Value Soulpedition Mentorship.

Ik neem je mee door alle stappen uit mijn boek soulpedition. STOP/VOEL/LAAT LOS/FOCUS/VERTROUW.  Stappen die ik maar al te goed ken omdat ik ze helemaal doorleeft heb én waarvan ik ontdekte dat er aan de andere kant een leven zit vol Rock’ n Roll.

Ook HIGH level, maar dan vooral in waarde en vervulling, in hartstocht en passie, in aantrekking en avontuur. Je leert waardevol om te gaan met tijd en dat bepaald ook hoe jij zal werken of ondernemen.

Jij weet dat er meer is voor jou!

Ik weet dat er meer is voor jou. En ik laat het je graag zien.

Let’s do this together.

Ik wandel heel graag naast je om SOULt toe te voegen!